Haakarmsystemen

 

Dit systeem is op vele manieren te gebruiken omdat er verschillende containers en carrosserieën gebruikt kunnen worden. Haakarmsystemen worden veelal toegepast bij containervervoer, afvalverwerking, agricultuur, stedenbouw en sloopwerkzaamheden.

Ook bij dit systeem is een groot aanbod aan opties en extra functies op te verkrijgen waardoor er altijd een haakarmsysteem voor handen is die voldoet aan de toepassing en het werkgebied van de klant. Zo is er de mogelijkheid het systeem uit te rusten met een knikbare arm of een telescoopversie, die ervoor zorgt dat de container met de laagst mogelijke hoogte toch op een eenvoudige manier geladen kunnen worden.

 

Haakarmen zijn standaard voorzien van een hydraulisch combi-lock vergrendeling waardoor het omzetten van een binnen- naar een buitenvergrendeling in een paar seconden mogelijk is, voor elk type container.

 

De hydraulische vergrendelsystemen die wij leveren voor zowel haak- als portaalarmsystemen zijn voorzien van een controlelamp om tijdens het rijden, laden en lossen te waarschuwen voor onveilige situaties. Ook is in ons programma het automatisch haakarmsysteem uitgerust met Can-bus technologie. Dit is een systeem dat bestaat uit een haakarmsysteem dat bedoeld is om een zo snel mogelijke laad en lostijd te garanderen en toch volledige controle te houden over het voertuig tijdens het hele proces door middel van het geven van zo veel mogelijk informatie over de belading.

Het haakarmsysteem heeft verschillende opties zoals;

- automatic operation in sequence of all functions
- knikken
- schuiven
- container vergrendelen
- bumper,
- steunpoten
- display voor de bedieningsmodus
- waarschuwingslampen
- probleemdiagnose
- noodbediening
- proportionele bediening

- integreren van extra secties
- blackbox functie
- modem

Neem contact met ons op voor een goede uitleg over dit zeer uitgebreide concept!Nieuwe langere haakarmen.

Voor transport waarbij grote volumes vervoerd moeten worden zijn er nu langere haakarmsystemen ontwikkeld voor meer beladingvolume. Als extra toevoeging aan het bestaande assortiment met een systeem lengte van 6,7 meter is er nu een 26 tons haakarm leverbaar met een systeem lengte tussen de 6,9 en 7,5 meter. Doordat deze systemen langere armen hebben ontstaat de mogelijkheid om containers met een lengte van 8,5 meter beter en sneller te kunnen transporteren.

Het S-schuifsysteem heeft een voortreffelijke combinatie tussen systeemlengte en systeemgewicht. Door middel van een speciale stootbumper kan er een container met een lengte tot  9 meter en een inhoud van
55 m3 vervoerd worden.

Deze configuratie is uitermate geschikt voor het transport over langere afstanden! Dit systeem kenmerkt zich door een laag eigen gewicht en is zeer goed toe te passen bij het gebruik van verschillende containerlengtes.

 


Vorige pagina